Smile
 

ESTETSKA MEDICINA I ANTI AGING


Prateći inovacije, zahteve i potrebe tržišta, preduzeće Yunycom se odlučuje da pored svoje primarne delatnosti proširi svoje poslovanje I na oblast Estetike i Anti Aging-a. Rukovodeći se principom da je kvalitet ono po čemu smo prepoznatljivi proteklih dvadesetak godina, Yunycom veoma brzo postaje lider u regionu i na polju Estetike, Kozmetike i Anti Aging-a.


Od 2006. godine otvorena su tri Anti Aging Centra u Srbiji u kojima radi odličan tim veoma profesionalnih I visoko obrazovanih doktora, dermatologa I plastičnih hirurga, koji se bave iznalaženjem dermatoloških i kozmetoloških rešenja odnosno negom i podmlađivanjem kože lica i tela (anticelulit, anti-aging, tretmani reoblikovanja tela, itd.). Centri su opremljeni aparatima najsavremenije tehnologije:

- LPG aparat
- Caci Futur Tecs aparat
- Elman RTL
- Ultracontour aparat
- IPL aparat
- Nano Perfector

2008. god. Yunycom postaje generalni zastupnik i distributer renomirane svetske kuće TEOXANE Laboratorija iz Švajcarske, sa širokom paletom TEOSYAL proizvoda (detaljnije na www.teosyal.rs). Po prvi put našim lekarima je omogućeno da primenjuju kvalitetne, bezbedne i prirodne materijale koji će obezbediti potpuno zadovoljstvo krajnjeg korisnika. 


Prodajni program Estetike i Antiaginga obuhvata:

- Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline
- Hemijski pilinzi
- Mezoterapijski kokteli (“ready to use”)
- Korektivna i profesionalna kozmetika,
kao i kozmetika za kucnu negu
- Aparati za mezoterapiju bez igle,
kao i neinvazivni face lifting